Endomondo lukker. Leder du efter et alternativ ?

2/11 2020. Endomondo lukker ned. Brug danske Loeberute som erstatning for Endomondo.

Endomondo har for mig, som skaberen af Loeberute.dk altid været et forbillede og en inspirationskilde. Endomondo var det danske eventyr der teknisk gjorde det godt tidligt og forretningsmæssigt lykkedes med et internationalt eventyr. Kæmpe respekt. I dag har jeg (fordi jeg også har en bruger på Endomondo), sammen med en række andre fået en mail om at Endomondo lukker ned.

Det betyder for dig, som bruger af Endomondo, at den app du plejer at bruge ikke længere bliver vedligeholdt, og om få måneder lukker ned. Læs mere her.

Vi ser os selv, som et reelt og godt alternativ til Endomondo, og vil gerne gøre det så nemt for dig, som muligt for at flytte dine data fra Endomondo til Loeberute.
Dansk løbeapp og website, der drives af dygtige mennesker med passion for løb og lysten til at levere et godt stabilt produkt der er nemt for alle at bruge.

Se her hvordan du nemt kommer fra Endomondo til Loeberute her: Klik her og se mere.Loeberute.dk's mision

Vi vil motivere til øget sundhed og bevægelse for alle. Det være sig både hundelufteren, motionisten og den amitiøse sportsudøver.

Loeberute.dk skal være stedet hvor du nemt opmåler din ruter, og finder ud af hvor langt der var rundt om søen. Undersøger hvor andre har løbet i nærhenden af det lejede sommerhus eller hotellet.

Det skal være den app du starter når du løber, cykler eller går. Som informerer dig på hele turen - og efterfølgende er et spændende arkiv der rummer alle de oplevelser du har haft på dine løbeture, gåture og cykelture.
Vi har ikke skabt Loeberute.dk for at leve af det - eller for at blive rige. Vi har skabt det fordi vi syntes det er sjovt at lave, og utroligt motiverende at være vidende om, at vi har skabt en form, for glæde på mere end 1.000.000 oplevelser af den ene eller anden art. Samlet næsten 4.500.000 kilometers aktivitet i løbeskoene eller på cyklen.

Det er derfor vi med glæde udvikler denne platform. Nyd det :)Stine, Peter og Miki

Hent vores app

Super simpel app til din telefon

Loeberute.dk's iPhone app er den ultimative app for dig som benytter loeberute.dk og løber med din telefon. Nu kan du også opmåle/tegne din rute i vores app. Så snart du er færdig med at løbe overføres din rute automatisk til loeberute.dk og du kan straks se alle detaljer for dit løb - både på loeberute.dk og på din iphone. Med integration til HealthKit har du nu mulighed for at se dine workouts i de indbyggede apps samt dele dem med andre.Læs mere